DECORACIÓ D'INTERIORS A Barcelona

Quan parlem de tenir la vivenda dels teus somnis, normalment se sol pensar en grans façanes, espais enormes, piscines i altres elements exteriors. No obstant això, linterior és sens dubte el que et connectarà amb la teva llar al màxim nivell. Decorar cadascun dels racons del teu habitatge exigeix ​​esforç, reflexió i, per descomptat, ajuda professional.

A Ruminteriors treballem amb la filosofia que només aportant als nostres clients allò que necessiten, de forma 100% personalitzada, aconseguirem la seva plena satisfacció. Per això, oferim el nostre servei de decoració d´interiors a Barcelona per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d´un habitatge al seu gust i mida.

La manera de fer això és posar al vostre servei un equip qualificat de decoradors professionals, que s’encarregarà no només d’escoltar totes les vostres peticions i preferències, sinó també d’assessorar-vos en tot moment sobre les últimes tendències i donar-vos consells sobre quines idees funcionaran millor .

Reforma e interiorismo Refugio

Com treballen els nostres decoradors professionals?

Els nostres decoradors professionals a Ruminteriors treballen de manera propera i personalitzada per brindar-te el millor servei de decoració d´interiors a Barcelona. El seu objectiu principal és comprendre les teves necessitats, preferències i estil de vida per crear un disseny que s’adapti perfectament a tu ia casa teva.

El procés de treball del nostre equip comença amb una reunió inicial, on se t’escoltarà atentament per entendre els teus gustos, els teus objectius i els teus requeriments. A partir d’aquí, es durà a terme una anàlisi detallada de l’espai i es realitzarà un estudi de viabilitat per avaluar-ne les possibilitats i limitacions.

Un cop recopilada tota la informació necessària, els nostres decoradors professionals utilitzaran la seva experiència i coneixements per crear propostes de disseny personalitzades. Aquestes propostes inclouran la distribució de lespai, la selecció de colors, materials, mobiliari, il·luminació i tots els elements decoratius necessaris per aconseguir lambient desitjat.

Durant tot el procés, us brindaran assessorament expert i us guiaran en la presa de decisions. També estaran al corrent de les darreres tendències i et proporcionaran consells per aprofitar al màxim cada racó del teu habitatge.

Un cop el disseny sigui aprovat, els nostres decoradors professionals coordinaran l’execució del projecte, treballant amb proveïdors i contractistes de confiança per garantir la qualitat i el compliment dels terminis establerts. Estaran presents a cada etapa del procés per assegurar-se que tot es desenvolupi segons el planejat i resoldre qualsevol problema que pugui sorgir.

Experts en decoració a Barcelona

Els nostres experts en decoració tenen una àmplia experiència i coneixements al camp del disseny d’interiors. Estan al corrent de les últimes tendències i tècniques en decoració, cosa que els permet crear propostes innovadores i personalitzades per a cada client.

Fem que el teu espai sigui únic

En treballar amb ells, rebràs un servei integral que abasta des de la conceptualització i planificació fins a l’execució i la finalització del projecte. Ells s’encarregaran d’escoltar les vostres idees, entendre els vostres gustos i necessitats, i traduir tot això en un disseny únic que reflecteixi el vostre estil i personalitat.

També us assessoraran en la selecció de colors, textures, materials, mobiliari i accessoris, assegurant-se que cada element combini harmoniosament i s’ajusti a l’ambient que voleu crear. S´encarregarà d´optimitzar l´espai disponible, aprofitant al màxim cada racó i creant solucions funcionals i estètiques.

Contacta AMB nosaltres

Si voleu comptar amb un gran equip professional per decorar l’espai interior del vostre pis a Barcelona, no dubteu a contactar amb nosaltres. Et garantim un tracte proper i professional a cada consulta, donant-te el pressupost i la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Per què confiar en Ruminteriors

A Ruminteriors, som l’opció ideal per a la decoració d’interiors a Barcelona per aquestes raons:

Opinió de clients

Comptem amb la confiança i satisfacció de centenars de clients satisfets. La nostra reputació es basa en la qualitat del nostre treball i en la capacitat de complir les expectatives dels nostres clients. Ens enorgulleix haver aconseguit espais increïbles i haver superat les expectatives dels nostres clients a cada projecte.

Resultat professional

El nostre equip està compost per decoradors professionals altament qualificats i amb experiència al camp de la decoració d’interiors. Treballem amb atenció al detall i ens esforcem per aconseguir resultats d’alta qualitat a cada projecte. El nostre objectiu és crear espais que siguin visualment impactants, funcionals i que reflecteixin el teu estil personal.

Assessorament individual durant el procés

A Ruminteriors, valorem la teva participació en el procés de decoració. Els nostres experts us brindaran assessorament individualitzat i estaran disposats a escoltar les vostres idees, preferències i necessitats. Et guiaran a la presa de decisions i et proporcionaran opcions que s’adaptin al teu estil i pressupost. Treballarem junts a cada etapa per assegurar-nos que el resultat final reflecteixi la teva visió i personalitat.

Un servei únic a Barcelona

Ens diferenciem per oferir un servei únic i personalitzat a Barcelona. Entenem que cada client és únic i té necessitats específiques, per això ens adaptem als teus requeriments i t’oferim solucions a mida. El nostre enfocament és crear espais que siguin autèntics i reflecteixin el teu estil de vida, creant ambients acollidors i funcionals.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

DESCOBREIX EL RESULTAT FINAL GRÀCIES AL RENDERITZAT 3D

Mitjançant el renderitzat 3D, podràs visualitzar tots els elements del disseny, des de la distribució del mobiliari fins als colors, les textures i els detalls decoratius. Això et donarà una idea clara de com es veurà el teu espai abans de començar l’execució, cosa que et permetrà fer ajustaments i prendre decisions informades.


El nostre equip farà servir tecnologia avançada per crear renderitzacions 3D d’alta qualitat i gran realisme. Aquestes imatges us ajudaran a visualitzar com els diferents elements i conceptes de disseny es combinen per crear un ambient coherent i harmoniós.

Decoració de tota mena d'espais a Barcelona

El nostre equip de decoradors professionals està preparat per abordar projectes en una gran varietat d’àmbits.

habitatges

Ja sigui que estiguis buscant renovar la teva llar per complet o donar-li un toc de frescor a una habitació en particular, els nostres decoradors treballaran amb tu per crear ambients personalitzats.

Mobiliari casa unifamiliar

Locals comercials

Entenem la importància de la imatge i el disseny a l’entorn comercial. Els nostres decoradors tenen experiència en la decoració de locals comercials, com ara botigues, restaurants, cafeteries i oficines.

oficines

Les oficines ben dissenyades poden millorar la productivitat i el benestar dels empleats. A Ruminteriors ens especialitzem en la decoració d’oficines que combinen estil i funcionalitat.

RENDERS

altres

Estem capacitats per abordar projectes de decoració en altres espais, com espais públics, hotels, restaurants, clíniques, entre d’altres.

altres serveis de Ruminteriores

Oferim altres serveis com a reforma integral, reforma d’interiors, disseny i interiorisme, etc.

Pressupost de decoració d´interiors a Barcelona

Et donarem un pressupost transparent i honest adaptat a les teves necessitats i demandes sense sorpreses d’última hora.

Exemples de decoració a Barcelona

Aquests són només alguns dels exemples interiors que ja han estat decorats per nosaltres. Tots respectant la identitat i necessitats personals dels seus amos , tot per aconseguir un resultat satisfactori.

on realitzem més decoració d'espais

Cobrim diverses zones de la província de Barcelona. Aquí tens una llista dels llocs on podem decorar el teu espai:

Decoració d´interiors A San Cugat

DEMANA EL TEU PRESSUPOST personalitzat ia mida