Interiorisme a Barcelona

Per a moltes persones que inicien l’aventura de tenir la pròpia llar, l’interiorisme marca la diferència entre gaudir d’un entorn totalment personal o sentir que estàs atrapat en un espai que no és exactament el teu.

Dissenyar, organitzar i planificar cada racó de casa teva és un procés emocionant que, com tantes altres coses, surt molt millor si és dut a terme (o almenys orientat) per un equip de professionals qualificats.

Això és el que fa anys que Ruminteriors ofereix a tots i cadascun dels seus clients. Som experts en interiorisme, gràcies al nostre equip de dissenyadors experts, que es mantenen actualitzats amb totes les últimes tendències. A més, escoltaran sempre els teus gustos i preferències per trobar el clau amb el que necessites. No ho dubtis més i inicia el teu projecte d´interiorisme a Barcelona amb Ruminteriors.

Interiorismo

Execució de projectes d'interiorisme a Barcelona

La clau de lèxit dun bon projecte dinteriorisme és seguir totes i cadascuna de les pautes de manera professional i acurada. Aquesta és la filosofia de Ruminteriors, sempre compromesos amb la satisfacció del nostre client.

En primer lloc, cal definir el projecte. Cada client és diferent de la mateixa manera que cada interior que dissenyem és diferent. La versatilitat i capacitat d’adaptar-nos a la visió del nostre client formen part d’aquest primer pas.

També cal fer un pressupost realista, adaptant-nos a la capacitat d’inversió de cada persona. Eficiència i planificació són factors imprescindibles per encertar amb el pressupost.

Com és lògic, a Ruminteriors només treballem amb un equip de professionals en interiorisme altament qualificat. És important sempre triar el millor professional, que sàpiga ajustar-se a les teves exigències.

Després, el nostre equip dissenyarà el teu projecte. Crearem plànols i dissenys detallats amb opció de renderitzat 3D. Farem una llista de materials necessaris, mobles, pintures, etc. juntament amb un pla de treball establert que tu com a client tindràs present i podràs supervisar en tot moment.

Posarem en marxa el teu projecte el més aviat possible. Un cop acabat, és crucial revisar el resultat final de forma minuciosa. L’objectiu és que el projecte compleixi les teves expectatives i no deixar cap cap solt.

Execució de projectes d'interiorisme a Barcelona

A Ruminteriors entenem que l’execució d’un projecte d’interiorisme és fonamental per materialitzar les idees i transformar la teva llar en un espai únic i personalitzat. El nostre equip d´experts en disseny d´interiors a Barcelona té l´experiència i la passió necessàries per fer realitat els teus somnis.

Empresa experta en disseny interior a Barcelona

L‟execució d‟un projecte d‟interiorisme implica molt més que simplement triar mobles i colors. El nostre equip s’encarrega de dissenyar, organitzar i planificar cada racó de casa teva, tenint en compte tant l’estètica com la funcionalitat. Ens mantenim al dia amb les darreres tendències i tècniques al món de l’interiorisme, per oferir-te solucions innovadores i creatives.

A més, a Ruminteriors comptem amb una xarxa de proveïdors i col·laboradors de confiança a Barcelona, ​​cosa que ens permet gestionar eficientment tots els aspectes del projecte. Ens encarreguem de coordinar els diferents gremis i supervisar cada fase de l’execució, assegurant que tot es desenvolupi segons el planejat i complint els terminis establerts.

Tant se val si estàs buscant renovar completament el teu habitatge o simplement donar-li un toc de frescor a una habitació en particular. A Ruminteriors estem compromesos a superar les teves expectatives i brindar-te un resultat final que et faci sentir veritablement a casa.

Serveis d'interiorisme adaptats a les vostres necessitats

Ja sigui que estiguis buscant un estil clàssic i elegant, un disseny modern i avantguardista, o una combinació única que reflecteixi la teva personalitat, estem preparats per fer-ho possible. Els nostres dissenyadors experts us guiaran en la selecció de materials, mobiliari, il·luminació i colors, assegurant-se que cada element contribueixi a crear l’ambient que desitges.

A més, entenem la importància d’optimitzar l’espai i maximitzar la funcionalitat de casa teva. No només ens enfoquem a l’estètica, sinó també a crear solucions intel·ligents i pràctiques que s’adaptin al teu estil de vida. Ens esforcem per trobar l’equilibri perfecte entre bellesa i funcionalitat, perquè puguis gaudir d’un espai tant visualment impactant com còmode d’habitar.

Contacta amb nosaltres

Si vols renovar la teva llar o oficina, pots comptar amb un disseny personalitzat i amb elements originals, amb una estètica definida, per això no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, el nostre equip de professionals estarà encantat d’escoltar la teva idea i de poder-la plasmar .

Perquè comptar amb Ruminteriors per redecorar la teva llar

A Ruminteriors entenem que redecorar la teva llar és un projecte important i emocionant, i volem ser el teu aliat en aquest procés. Aquí us presentem algunes raons per les quals hauríeu de comptar amb nosaltres per fer realitat les vostres idees de disseny interior a Barcelona.

Optimització de l'espai i la distribució funcional

Sabem que cada centímetre de casa teva és valuós, per la qual cosa ens enfoquem a optimitzar l’espai disponible i crear una distribució funcional. El nostre equip de dissenyadors experts analitza amb cura el disseny existent i proposa solucions intel·ligents per maximitzar l´aprofitament de l´espai, millorant la circulació i la funcionalitat de cada ambient.

Coordinació de proveïdors i serveis

Al comptar amb Ruminteriors, no només tindràs accés als nostres dissenyadors talentosos, sinó també a la nostra xarxa de proveïdors i col·laboradors de confiança a Barcelona. Ens encarreguem de coordinar tots els aspectes del projecte, des de la selecció de materials i mobiliari fins als serveis addicionals necessaris, com ara la contractació de treballs de construcció o instal·lació. Ens assegurem que tot es desenvolupi de manera eficient i sense contratemps.

Màxima cura pels detalls

Parem atenció a cada aspecte del disseny interior, des de la selecció de colors i textures fins a l’elecció d’accessoris decoratius. El nostre objectiu és crear un ambient harmoniós i estèticament impactant, cuidant cada element per aconseguir un resultat final excepcional. Ens apassiona el disseny i ens esforcem per superar les teves expectatives a cada projecte.

Cumplimiento de plazos y presupuestos

Ens comprometem a dur a terme el teu projecte de redecoració de manera eficient i responsable. Treballem amb transparència i claredat des de l’inici, establint un pressupost detallat i realista. Ens esforcem per complir els terminis acordats, sense comprometre la qualitat del treball.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

Interiorisme a Barcelona per a tota la llar

Oferim serveis d’interiorisme a Barcelona que abasten totes les àrees de casa teva. El nostre objectiu és crear espais funcionals, estèticament atractius i personalitzats a cada racó de casa teva. Aquí us presentem alguns dels serveis que oferim per transformar la vostra llar en un lloc excepcional.

Disseny de cuines

Ens enfoquem a optimitzar l’espai de treball, l’emmagatzematge i la funcionalitat de la cuina, mentre creem un ambient que reflecteixi el teu estil personal

Reforma Cuina i banys

Disseny de banys

El disseny de banys és un altre dels nostres forts. El nostre equip de dissenyadors experts s’encarrega de crear espais de bany que siguin un oasi de tranquil·litat i confort . Ens enfoquem en l’elecció de materials resistents a l’aigua, la il·luminació adequada, i en trobar solucions d’emmagatzematge intel·ligents.

Dormitoris i salons

Dissenyem dormitoris acollidors i relaxants , cuidant cada detall des de la selecció del llit i els mobles fins a l’elecció de colors i tèxtils.

Reforma d'un habitatge

ALTRES

A més dels espais esmentats, a Ruminteriors també oferim serveis de disseny per a altres àrees de casa teva. Podem encarregar-nos de la decoració de passadissos, rebedors, despatxos i qualsevol altre espai que vulguis transformar.

Presupuesto de diseño de interiores en Barcelona

Si estàs buscant transformar els teus espais a Barcelona i necessites un pressupost d’interiorisme a mida, ets al lloc correcte. El nostre equip d´experts en disseny interior s´especialitza en crear ambients únics i personalitzats que reflecteixin els teus gustos i necessitats. En sol·licitar un pressupost amb nosaltres, rebràs una avaluació detallada dels costos i serveis inclosos al projecte. Ens comprometem a brindar-te transparència i claredat en cada etapa del procés, des de la selecció de materials fins a la planificació del mobiliari. Tant se val si és per a la teva llar o negoci, estem aquí per ajudar-te a convertir la teva visió en una realitat impressionant. Contacta’ns avui mateix i comença a donar vida als teus somnis de disseny interior a Barcelona!

Exemples interiorisme a Barcelona

Aquí podeu veure exemples d’altres projectes d’interiorisme que ja hem realitzat amb èxit.

On més fem disseny d'interiors

A més de dur a terme tots els nostres dissenys a Barcelona, ​​podràs beneficiar-te també dels nostres serveis a altres localitats properes.

Reforma e interiorismo Refugio

Disseny d´interiors a San Cugat

Disseny d'interiors a San Quirze

Disseny d'interiors a Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida