Reformes integrals
Reformes integrals

Els projectes de reformes poden incloure canvis destructura per millorar la distribució, funcionalitat, seguretat o disseny de lespai. Amb aquest tipus de projectes, es busca garantir l’estabilitat i la resistència mecànica, l’adequació funcional i les millors condicions respecte dels requisits bàsics actuals, d’acord amb la normativa vigent; o la remodelació general de l’espai, modificant la superfície interna o externa amb la finalitat de crear-ne una de nova.

Per a tots els projectes de reformes integrals, primer fem una visita per conèixer l’espai, prendre mesures i observar cada detall.

Un cop definits els objectius, els aspectes estètics i el tipus de projecte que es vol assolir, el nostre estudi realitza una proposta creativa que s’adapta a les exigències ia l’estil del client. Un cop acceptada la proposta, arriba el moment de treballar conjuntament amb el client i definir cada detall del projecte: Elecció de materials, definició de distribucions i instal·lacions i tot allò necessari per poder avançar amb l’obra.

Reformes integrals 2

Per què treballar amb nosaltres?

La creativitat, la funcionalitat, el respecte per l’espai, la professionalitat i l’atenció personalitzada són els valors que els nostres clients valoren més de la nostra feina.

L’àmplia experiència de l’equip i la recerca de l’excel·lència a cada projecte ens ha posicionat com una de les millors empreses del sector d’interiorisme i de reformes integrals.