Rigor,
evolució,
canvi,
millora

Aquestes són les paraules que defineixen el nostre dia a dia, la nostra il·lusió, les ganes de fer la feina ben feta. Tot i així, sempre tenim present conceptes fonamentals com la creativitat, la funcionalitat, el respecte per l’espai, la professionalitat i l’atenció personalitzada al client. Tots aquests aspectes es converteixen en característiques diferencials a cadascun dels nostres projectes. Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot allò que fa amb l’objectiu de treure’n el màxim rendiment a l’espai disponible.

Analitzem i busquem solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai.Cada projecte es duu a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat de l’espai, resolent les premisses i els condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i ús d’elements estructurals. Conèixer bé les necessitats del client és un element important per dissenyar un bon projecte d’interiorisme. Per això donem especial importància al tracte personal. La nostra feina d’interioristes va des de la distribució d’un únic espai fins a la reforma integral de vivendes, establiments comercials, oficines o botigues.

Els projectes es desenvolupen a través dels plànols, Renders 3D, memòries i pressupostos amb diferents opcions, per tal de dotar el client de la màxima informació.

EQUIPO RUMINTERIORS

Persona 1

Departamento de diseño
Diseñadora de interiores

Persona 1

Departamento de diseño
Diseñadora de interiores

Persona 1

Departamento de diseño
Diseñadora de interiores

Persona 1

Departamento de diseño
Diseñadora de interiores