DECORACIÓ D'INTERIORS A SABADELL

Busques un servei d’interiors a la localitat de Sabadell ? Un cop renovat el teu apartament o casa i elegit el mobiliari principal, només queda afegir una decoració impactant per rematar la feina i obtenir el millor resultat. Aquest moment pot ser realment divertit i interessant, però si no tens bones idees o un criteri definit, es pot tornar un autèntic maldecap.

A Ruminteriors comptem amb anys d’experiència i som experts en decoració d’interiors. Rigor, evolució, canvi i millora són els termes que descriuen millor qui som, i això és exactament el que posarem en pràctica perquè el teu projecte sigui tot un èxit.

Reforma e interiorismo Refugio
decoración de interiores en Terrassa

Com fem la decoració d'interiors?

El nostre objectiu és examinar el teu espai i identificar solucions pràctiques i contemporànies que segueixin sempre les tendències més recents. Per descomptat, sempre respectarem les teves preferències i els requisits mentre analitzem meticulosament la zona.

La fase inicial consisteix a analitzar la distribució, la mida, la disposició del mobiliari i la il·luminació de lespai. A continuació, a partir d’un pla en 3D, et farem sempre diverses propostes perquè triïs la que més t’agradi.

A més, ens encarreguem de seleccionar qualsevol element addicional necessari per satisfer les característiques particulars de cada zona, com ara cortines, pintura, mobiliari, accessoris i mobles. Tenim en compte totes les àrees que existeixen per fer que la teva habitació, apartament o oficina sigui més útil, atractiva i còmoda.

Experts en decoració a Sabadell

Ruminteriors és la teva empresa de disseny d’interiors a Sabadell, i s’encarregarà de tot perquè et puguis relaxar i gaudir al màxim de l’experiència. Sempre prometem el màxim nivell de professionalitat i el millor servei personal possible.

Sempre tindràs accés a un fantàstic equip de professionals que us ajudaran a decidir què fer. Des de l’inici del projecte fins a la finalització, tindràs la impressió que estan al teu costat mentre veus com es produeixen resultats fantàstics.

Decorem el teu espai de forma personalitzada

És crucial tenir en compte les demandes del client quan es treballa en un projecte tan subjectiu i individual com la decoració interior. Per això, Ruminteriors promet una comunicació constant i el nostre fantàstic toc personal aplicant tècniques d’avantguarda i les darreres tendències.

Contacta amb nosaltres

Si vols comptar amb un gran equip professional per decorar l’espai interior del teu habitatge a Sabadell, no dubtis a contactar amb nosaltres . Et garantim un tracte proper i professional a cada consulta, donant-te el pressupost i la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Per què confiar en Ruminteriors

Ruminteriors ofereix un servei complet que inclou disseny d’interiors i desenvolupament d’espais, modificacions estructurals, disseny de mobiliari i renderització per a projectes interns i externs.

Des del 1998, el nostre capacitat equip de dissenyadors d’interiors ha contribuït a centenars de projectes. Col·laborem estretament amb una organització empresarial que completa els nostres projectes amb diligència, serietat i professionalitat, sempre amb l’ajuda d’arquitectes i enginyers per a projectes de més envergadura.

DECORADORS PROFESSIONALS

El nostre equip de decoradors té amplis coneixements del sector. Per això, per difícil que sigui l’escenari, sabran adaptar-s’hi. Prometem als nostres clients el millor resultat i la màxima satisfacció amb aquest.

Estudi EN PROFUNDITAT

Abans d’iniciar qualsevol projecte, cal fer una exhaustiva anàlisi de l’estat de l’espai. Dimensions, col·locació i il·luminació tant natural com artificial del mobiliari. A continuació, podràs veure una simulació del resultat gràcies a la nostra tecnologia de renderització en 3D.

Materials de qualitat

A Ruminteriors utilitzem sempre els millors materials. Per generar un producte que sigui alhora orgànic i harmoniós i, el que és més important, resistent i durador.

Realitzem tot el procés

En contractar el nostre servei, també contractes la seguretat que tindràs a la teva disposició un equip de dissenyadors que supervisarà tot el procés des del principi fins al final.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

Descobreix el resultat final gràcies al renderitzat 3D

Abans de començar el vostre projecte, l’ús de tecnologies de renderitzat 3D us permetrà obtenir una idea gairebé exacta de com quedarà tot.. Podem embellir infografies tridimensionals amb una gran varietat de textures, colors i fins i tot il·luminació realista per decorar el teu espai.

Aquest servei està disponible per a tots els projectes d’interiorisme que decidiu realitzar amb nosaltres, així com per a qualsevol altra tasca per a la qual necessiteu una simulació molt precisa.

Decoració de tota mena d'espais a Sabadell

Juntament amb la nostra riquesa de coneixements, una de les característiques que ens defineixen és la nostra indestructible dedicació i adaptabilitat a les necessitats del client. En altres paraules, som capaços de treballar amb qualsevol espai interior. Entre ells:

llars

Per transformar el teu apartament o xalet en un espai acollidor i personal del qual mai no et cansaràs, és important triar la decoració que l’accentuï. Explica’ns la teva idea i què et motiva, i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Mobiliari casa unifamiliar

Locals comercials

Una decoració decent és crucial si voleu que l’espai de la vostra empresa sembli totalment professional i elegant. En funció de l’entorn i de les persones que vulguis arribar, donarem al teu espai un toc exquisit i personal.

oficines

Donat que sovint passaràs gran part de les teves hores del dia a la feina, disposar d’un ambient organitzat, harmònic i equilibrat és crucial. Per ajudar-te a sentir-te com a casa, vam dissenyar el teu espai de treball.

RENDERS

ALTRES

Ens encarreguem de decorar qualsevol espai que triïs. Amb la decoració adequada, podràs treure el màxim profit a qualsevol espai, ja sigui un gimnàs, un espai per a reunions o un spa. Consulta’ns i et donarem una resposta com més aviat millor.

Altres serveis de Ruminteriors

Ruminteriors ofereix una gran varietat de serveis a més de la decoració d´interiors. Podem realitzar qualsevol tipus de projecte d’interiorisme , reforma o moblament amb les millors garanties gràcies a la nostra àmplia plantilla de dissenyadors.

Pressupost de decoració d'interiors a SABADELL

Ruminteriors et pot oferir un pressupost a mesura que s’adapti a les teves necessitats. Dependrà d’una sèrie de variables, com quant de temps es trigarà a completar el treball o quins materials es faran servir.

Exemples decoració a sabadell

Aquests són només alguns exemples dinteriors que ja hem decorat. Per obtenir un resultat òptim, tots ells respecten la individualitat i les exigències individuals del propietari.

On més fem decoració d'espais

Cobrim diverses localitats de la província de Barcelona a més de Sabadell. Podem decorar les següents zones del seu espai:

Reforma e interiorismo Refugio

Decoració d´interiors a San Cugat

Decoració d´interiors a Sant Quirze

Decoració d´interiors a SANT Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

Demana el teu pressupost personalitzat a mida