Interiorisme a Sabadell

Estrenar un nou habitatge és una cosa màgica que la gran majoria de persones vol viure en algun moment de la seva vida. Poder trucar a un lloc la teva llar i tenir-ho tot com a tu t’agrada , fins al més mínim detall, és fantàstic.

És per això que, en entrar a un nou habitatge, és important tenir en compte com es distribuirà l’espai perquè tot estigui ben aprofitat i tingui un cert gust estètic. Col·locar els mobles de la millor manera, seleccionar les mides i triar-ne les qualitats és un treball ardu per al qual es necessita ajuda professional.

A Ruminteriors som especialistes en disseny d’interiors. Podrem convertir casa teva o pis de Sabadell i d’altres ciutats de la província de Barcelona a la llar dels teus somnis.

Interiorismo

Com fem els nostres projectes d'interiorisme a Sabadell?

La clau de lèxit dun bon projecte dinteriorisme és seguir totes i cadascuna de les pautes de manera professional i acurada. Aquesta és la filosofia de Ruminteriors, sempre compromesos amb la satisfacció del nostre client.

En primer lloc, cal definir el projecte. Cada client és diferent de la mateixa manera que cada interior que dissenyem és diferent. La versatilitat i capacitat d’adaptar-nos a la visió del nostre client formen part d’aquest primer pas.

També cal fer un pressupost realista, adaptant-nos a la capacitat d’inversió de cada persona. Eficiència i planificació són factors imprescindibles per encertar amb el pressupost.

Com és lògic, a Ruminteriors només treballem amb un equip de professionals en interiorisme altament qualificat. És important sempre triar el millor professional, que sàpiga ajustar-se a les teves exigències.

Després, el nostre equip dissenyarà el teu projecte. Crearem plànols i dissenys detallats amb opció de renderitzat 3D. Farem una llista de materials necessaris, mobles, pintures, etc. juntament amb un pla de treball establert que tu com a client tindràs present i podràs supervisar en tot moment.

Posarem en marxa el teu projecte el més aviat possible. Un cop acabat, és crucial revisar el resultat final de forma minuciosa. L’objectiu és que el projecte compleixi les teves expectatives i no deixar cap cap solt.

Ruminteriors: professionals de l'interiorisme

El valor més gran de Ruminteriors com a empresa és la llarga trajectòria que ens contempla. Són anys d’experiència en el disseny i decoració d’interiors , a més d’oferir altres serveis especialitzats com a reformes, assessorament o renderitzat 3D.

Ens regim per principis molt clars i ferms. Apostem sempre per evolucionar i adaptar-nos a les noves tendències, sempre amb rigor i professionalitat. Això és crucial per poder atendre tots els nostres clients i que aquests quedin 100% satisfets.

El més important pel que fa al disseny d’interiors és treballar la creativitat, sense deixar de banda l’aprofitament correcte de l’espai i garantir que tot quedi tan funcional com sigui possible.

Dissenyem l'interior de casa teva de forma personalitzada

A Ruminteriors ens adaptem als teus gustos i desitjos, aconsellant-te sempre en pro de la funcionalitat. Gaudim donant un toc original a tots els nostres projectes , mantenint una estètica avantguardista sense perdre de vista la tradició.

Això exigeix un gran coneixement de lespai i una visió global de cada projecte. Per això, un estudi de l’interior a dissenyar és fonamental. El nostre equip disposa de centenars de recursos d’aprofitament de l’espai, la il·luminació i els elements decoratius.

Contacta amb nosaltres

Si vols renovar la teva llar o oficina, pots comptar amb un disseny personalitzat i amb elements originals, amb una estètica definida, per això no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, el nostre equip de professionals estarà encantat d’escoltar la teva idea i de poder-la plasmar .

Per què confiar en Ruminteriors

Experiència i professionalitat són sens dubte les dues paraules que millor ens defineixen. Els anys que portem realitzant projectes d’interiorisme de tota mena i mida, prestant una atenció personalitzada a cadascun dels nostres clients.

Assessorament

A l’hora d’iniciar un projecte de disseny d’interiors, el més normal és aclaparar-se amb la quantitat de factors que cal tenir en compte , especialment si vols que tot surti de la millor manera.

La solució és comptar amb un equip d’assessors professionals que et guiï en cada etapa del procés. No només això, sinó que també podran ajudar a descobrir quines coses són les que més t’agraden a l’hora de dissenyar l’interior dels teus somnis.

Estudi previ

Per descomptat, és crucial fer un bon estudi previ, on analitzarem l’espai disponible i com aprofitar-lo de la millor manera.

Definirem els terminis, els materials i com haurà de ser el resultat final. Et farem arribar una proposta i només començarem si tu com a client ens dónes el vistiplau.

Compte fins a l'últim detall

L´atenció als detalls és clau per obtenir un resultat satisfactori. A Ruminteriors examinem cada cm de l’estada per garantir uns acabats perfectes i polits.

Seguiment dels terminis

Ser puntuals amb els terminis establerts és vital. Ens comprometem a ser escrupolosos i eficients en aquest aspecte, mantenint la qualitat i el rigor professional.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

Interiorisme a Sabadell per a tota la llar

Amb l’objectiu exprés de millorar i restaurar la vostra estada, oferim dissenys integrals d’interiors a Sabadell que prioritzen la utilitat, els materials i els acabats d’alta qualitat i l’originalitat.. Prestem els nostres serveis a totes les parts del teu habitatge.

Disseny de cuines

La cuina és un lloc de trobada amb un mateix, en què podem fer molt més que preparar el nostre menjar. Trobar lharmonia en aquest espai és fonamental.

Reforma Cuina i banys

Disseny de banys

Molt més que lavabo. En un bany és on et dónes totes aquestes cures per a la teva pell. Per això, és important mantenir una estètica tranquil·la i plàcida , a més d’aprofitar bé l’espai.

Dormitoris i salons

Aquí es busca sempre la màxima comoditat. Mires on miris, has de sentir que aquest espai és casa teva. Triar els tons adequats, pintures, cortines, mobiliari, etc. Tot es combina per donar-te la millor experiència possible.

Reforma d'un habitatge

ALTRES

No només creem espais per a cases. També oferim disseny de mobles, construcció d´habitacions, reformes i renderitzat 3D.

Pressupost de disseny d´interiors a Sabadell

Romans pot oferir-te un pressupost a mesura que s’adapti a les teves necessitats. Dependrà d’una sèrie de variables, com quant de temps es trigarà a completar el treball o quins materials es faran servir.

Exemples interiorisme a Sabadell

Aquests són només alguns dels exemples dinteriors que ja han estat dissenyats per nosaltres. Tots ells respectant la identitat i necessitats personals del seu amo , tot per aconseguir un resultat satisfactori.

On més fem disseny d'interiors

A més de dur a terme tots els nostres dissenys a Sabadell, podràs beneficiar-te també dels nostres serveis a altres localitats properes.

Reforma e interiorismo Refugio

Disseny d´interiors a San Cugat

Disseny d'interiors a San Quirze

Disseny d'interiors a Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

Demana el teu pressupost personalitzat a midA