DECORACIÓ D'INTERIORS A Terrassa

Un cop dissenyada i acabada la reforma del teu pis o local, i seleccionats els principals mobles que s’hi col·locaran, només queda posar-li la cirereta al projecte amb una fabulosa decoració.

A Ruminteriors som especialistes en decoració d´interiors a Terrassa amb anys d’experiència. Les paraules que ens defineixen són rigor, evolució, canvi i millora, i això és precisament el que intentarem aplicar per fer que el teu projecte sigui tot un èxit.

reformas interiorismo en Sant cugat
reformas interiorismo en Sant cugat

Com fem la decoració d'interiors?

La nostra missió és analitzar el teu interior per buscar solucions funcionals i modernes, sempre a l’alçada de les noves tendències. Per descomptat, respectarem sempre les teves idees i necessitats, estudiant el teu espai de manera rigorosa.

El primer pas és fer un estudi de com està distribuït l’espai, mides, ubicació dels mobles, dimensions o il·luminació. Posteriorment plantejarem una o més propostes mitjançant un plànol en 3D.

També ens encarreguem de triar els accessoris, el mobiliari, les cortines, la pintura i qualsevol altre element necessari per abordar les característiques úniques de cada habitació. Tenim en compte tots els aspectes de la conversió perquè la teva habitació, apartament o lloc de treball sigui més pràctic, bonic i agradable.

Experts en decoració A Terrassa

Ruminteriors és el teu estudi d’interiorisme a Terrassa, que s’encarregarà de tot el procés perquè només hagis de gaudir del viatge. Sempre garantim el millor tracte personal i la màxima professionalitat.

Tindràs a la teva disposició en tot moment un gran equip d’experts que t’assessoraran perquè prenguis la millor decisió. Sentiràs que t’acompanyaran des del començament del projecte fins al final, aconseguint un resultat fantàstic.

DeCorEM EL tEu espaI de MANERA personaliTZADA

Quan es tracta d’un projecte tan subjectiu i únic com és la decoració d’un interior, és fonamental tenir en compte les necessitats del client. Per això, a Ruminteriors garantim una comunicació fluida i un gran tracte personal en tot moment.

Contacta AMB nosALTREs

Si voleu comptar amb un gran equip professional per decorar l’espai interior del vostre pis a Terrassa, no dubteu a contactar amb nosaltres. Et garantim un tracte proper i professional a cada consulta, donant-te el pressupost i la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

PEr quÈ confiar en Ruminteriors

Tant per a projectes propis com aliens, Ruminteriors ofereix un servei integral que inclou disseny d’interiors i creació d’espais, reformes estructurals, disseny de mobiliari i renderització.

Som un grup qualificat de dissenyadors d’interiors que treballa en centenars de projectes des de 1998. Col·laborem estretament amb un grup industrial que duu a terme els nostres projectes amb rigor, serietat i professionalitat, sempre amb l’ajuda d’arquitectes i enginyers per a projectes de més envergadura .

DECORADORS PROFESSIONALS

El nostre equip de decoradors compta amb anys d’experiència al sector. Això vol dir que sabran adaptar-se a qualsevol situació, per complexa que sigui. Garantim el millor resultat i la completa satisfacció dels nostres clients.

Estudi AMB PROFUNDITAT

Abans d’abordar qualsevol projecte cal un estudi complet de la situació de l’immoble. Mobiliari, dimensions, distribució i il·luminació tant natural com artificial. Després d’això, gràcies a la tecnologia de renderització 3D podràs veure una simulació del resultat final.

Materials de QUaliTaT

A Ruminteriors sempre utilitzem els millors materials. Això és fonamental per aconseguir un resultat natural i harmònic i, sobretot, durador i que no es desgasti amb el pas del temps.

RealITZEM toT el proceso

Quan contractes el nostre servei, contractes també la tranquil·litat de tenir a la teva disposició un equip de dissenyadors que s’encarregarà de tot el procés, des de l’inici fins a la consecució.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el tu pressupost ara

DESCOBREIX EL RESULTAT FINAL GRÀCIES AL RENDERITZAT 3D

Si voleu fer-vos una idea pràcticament exacta de com quedarà el vostre projecte abans d’executar-lo, la tecnologia de renderitzat 3D és sens dubte la vostra solució. A través de l’elaboració d’imatges tridimensionals per ordinador, podem revestir el teu interior amb diverses textures, colors i il·luminació realista.

Podràs comptar amb aquest servei en tots els projectes d’interiorisme que decideixis realitzar amb nosaltres, així com contractar-lo per a projectes aliens per als que vulguis una simulació realista i molt detallada.

Decoració de toT tipUS de espaIs A Terrassa

Una de les nostres senyes d’identitat, a més de la nostra dilatada experiència, és apostar sempre per la versatilitat. Ens adaptem a tota mena d’espais interiors. Alguns són:

habitatges

Trobem la decoració que ressalta el teu pis o xalet, per convertir-lo en un espai íntim i personal del qual no et cansaràs mai. Només digues-nos el teu concepte i el que t’inspira i nosaltres farem la resta.

Mobiliari casa unifamiliar

Locals comercials

Si vols que el teu local comercial llueixi 100% professional i amb un gran estil, comptar amb una bona decoració és essencial. Dotarem el teu local d’un toc elegant d’acord amb l’entorn i el públic objectiu.

oficinEs

Un ambient de treball ordenat, harmoniós i equilibrat és fonamental, ja que hi solem passar moltes hores del nostre dia. Decorarem la teva oficina perquè t’hi sentis com a casa.

RENDERS

altres

Sigui quin sigui l’espai que vulguis decorar, nosaltres ens n’encarreguem. Ja sigui un gimnàs, una sala de reunions o un balneari, podreu optimitzar-lo al màxim amb una decoració de somni. Consulta-ho amb nosaltres i et donarem una solució.

altres serveis de Ruminteriors

La decoració d’interiors no és l’únic servei que ofereix Ruminteriors. Gràcies al nostre ampli equip de dissenyadors, realitzem tot tipus de feines de disseny i reforma d’interiors i mobiliari amb les millors garanties.

Pressupost de decoració d'interiors a Terrassa

A Ruminteriors us oferirem un pressupost personalitzat que s’adapti a les vostres necessitats. Dependrà de diversos factors com el temps necessari per dur a terme el projecte o els materials utilitzats.

Exemples de decoració a Terrassa

Aquests són només alguns dels exemples d’interiors que ja han estat decorats per nosaltres. Tots respectant la identitat i necessitats personals del seu amo, tot per aconseguir un resultat satisfactori.

on més realitzem decoració d'espais

A més de Terrassa, cobrim diverses zones de la província de Barcelona. Aquí tens una llista dels llocs on podem decorar el teu espai:

Reforma e interiorismo Refugio

Decoració d'interiors A San Cugat

Decoració d'interiors a Sant Quirze

Decoració d'interiors a SANT Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

DEMANA EL TEU PRESSUPOST personaliTZAT a mida