Interiorisme a Terrassa

Dotar de personalitat i estil propi, el nostre habitatge o lloc de treball és fonamental. L’interior de cada estança és el reflex fidel de la nostra personalitat i, de vegades, del nostre estat d’ànim. Si busques donar un estil íntim, acollidor i personalitzat, compta amb Ruminteriors, experts en disseny d’interiors a Terrasa.

L’interiorisme va molt més enllà d’una simple decoració d’entorns comuns com ara salons i menjadors. Actualment, preval més un interiorisme complet, on cada estada de la casa, oficina, pis o local comercial sigui única i cuidi fins a l’últim detall.

Tot això, per crear un espai més funcional, estètic i confortable per a aquelles persones que en gaudiran el seu espai.

Vine a conèixer com a Ruminteriors posem en marxa els nostres projectes de disseny d’interiors. Acompanya’ns a conèixer com fem la nostra feina i tots els serveis que oferim.

Interiorismo

Com EXECUTEM ELS NOSTRES PROJECTES D'INTERIORISME A TERRASSA?

Per executar un projecte d’interiorisme, és important seguir una sèrie de passos per garantir-ne l’èxit. A Ruminteriors no deixem res a mitges:

  1. Definim el teu projecte: Primer, és crucial tenir una idea clara del que vols assolir amb el teu projecte d’interiorisme. Creem solucions a mida, adaptant-nos sempre a l’espai i la personalitat de cadascun dels nostres clients. Sobre aquesta base, establim objectius per planificar el procés dexecució de manera més efectiva.
  2. Elaboració d’un pressupost: en funció de quin sigui el teu pressupost com ho vols invertir. Això ens ajudarà a planificar el projecte de manera més eficient i evita possibles contratemps.
  3. Trieu un professional d’interiorisme: Si voleu assegurar-vos que el vostre projecte s’executi de manera professional i eficient, el millor és contractar un decorador professional d’interiorisme que tingui experiència i coneixements a l’àrea. Assegureu-vos d’investigar i comparar diferents professionals per triar el que millor s’ajusti a les vostres necessitats i pressupost.
  4. Dissenya el teu projecte: Un cop tinguis una idea clara del que vols aconseguir i quants diners tens disponibles, és hora de dissenyar el projecte. Realitzem la creació de plànols i dissenys detallats, posant a les teves mans la millor selecció de materials de decoració, mobiliari, cortinatge i pintura, a més del pla de treball que es durà a terme amb la màxima professionalitat.
  5. Execució del projecte: Un cop tinguis el projecte dissenyat, és hora de posar-lo en pràctica. És vital contractar un equip de professionals fiables i de supervisar el progrés del projecte per assegurar-te que s’estigui complint de manera eficient i segons allò planificat.
  6. Revisió i ajustaments: Al final del projecte, és important revisar el resultat final i ajustar qualsevol detall que sigui necessari per garantir que el projecte compleixi les teves expectatives.

EXPERTS EN DISSENY D'INTERIORS A TERRASSA

Els nostres anys d’experiència al sector de disseny d’interiors ens avalen. Som un estudi que cuida amb cura cada aspecte dels projectes que elaborem.

El rigor, l’evolució, el canvi i la millora són el nostre senyal d’identitat, el que ens defineix dia a dia, acompanyat d’il·lusió i ganes.

No deixem de banda aspectes vitals pel que fa al disseny dinteriors, com són la creativitat, la funcionalitat o el respecte per lespai.

DISSENY D'INTERIORS TOTALMENT PERSONALITZAT

Analitzem i busquem tota mena de solucions funcionals, amb un toc original, ple d’avantguarda i on l’estètica hi sigui present, sense oblidar totes i cadascuna de les característiques de cada espai.

Tots els nostres projectes es duen a terme després de realitzar un estudi detallat i personalitzat de lespai, resolent tot tipus de condicionants a través del disseny del mobiliari, il·luminació i elements que tinguin a veure amb lestructura de lespai

Contacta amb nosaltres

Si vols renovar la teva llar o oficina, pots comptar amb un disseny personalitzat i amb elements originals, amb una estètica definida, per això no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, el nostre equip de professionals estarà encantat d’escoltar la teva idea i de poder-la plasmar .

PER QUÈ CONFIAR EN RUMINTERIORS

Gràcies als nostres dissenys personalitzats i als nostres anys d´experiència, oferim una atenció als nostres clients totalment personalitzada per part de tots els nostres especialistes.

Aquest element és diferenciador i converteix cadascun dels nostres projectes en únics, desenvolupats sobre plànols, perspectives, memòries i pressupostos, amb diferents punts de vista i opcions, amb la finalitat d’aportar al client tota la informació que necessiti.

AsSESSORAMENT

Comptem amb el millor equip de professionals d´interiorismes del sector. Tots i cadascun t’assessoraran durant tot el temps que duri el procés de disseny i d’implementació de la teva idea.

A més, us ajudaran a trobar l’estil que millor s’adapti a les vostres necessitats i, sobretot, a la vostra personalitat.

Estudi previ

Abans de dur a terme el projecte, realitzem un estudi previ de l’estada, l’estructura, l’habitabilitat i la funcionalitat de l’espai.

El nostre equip de professionals, s’encarregaran de definir els objectius, aspectes este´tics i tipus de projecte que es vol assolir. A partir d´aquí, el nostre estudi llançarà una proposta creativa que estigui íntimament lligada a l´estil del client.

CUIDEM FINS L'ÚLTIM DETALL

Executem un minuciós treball de disseny, encarregant-nos de dissenyar les peces de decoració amb cura, triar el mobiliari més d’acord amb cadascuna de les estances, el cortinatge o la pintura.

Sempre cuidant fins a l’últim detall als nostres acabats.

Seguiment deLs TERMINIS

Els terminis a qualsevol obra, ja sigui reforma o construcció, són vitals. Portar-los a taula taula i complir-los és la nostra principal obsessió.

Tots els nostres projectes compten amb un termini d’execució minuciós i, basant-s’hi, treballem.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

DEMANA EL tEu presSUPOsT ara

SERVEIS D'INTERIORISME PER A TOT LA LLAR

Oferim dissenys d’interiors a Terrassa integrals, on donem la prioritat a la funcionalitat, qualitat dels materials i acabats i la creativitat, amb l´únic propòsit de recuperar i millor els teus espais. Apliquem els nostres serveis a totes les parts de la llar.

DisSENY de cUINES

Un espai vital, on el passat i el present es poden fondre en un. La cuina més tradicional, les nostres mares i àvies, es pot combinar perfectament amb l’avantguarda i les últimes tendències pel que fa a mobiliari de cuina.

Reforma Cuina i banys

DisSENY de baNYS

Enrere han quedat els banys on només trobàvem els elements essencials per netejar-nos. Ara, s’han convertit en estades on, cada dia, dotem el nostre cos de les cures que tant necessitem a finalitzar el dia.

DormitorIS

El lloc on descansem i desconnectem del nostre dia a dia. Un espai que ens ha de ser el més confortable possible, amb un mobiliari còmode i diàfan, amb tonalitats clares que ens facin desconnectar a poc a poc.

Reforma d'un habitatge

ALTRES

No només dissenyem espais per a habitatges. També realitzem construccions d´estades, reformes, dissenys de mobiliari o renderitzat 3D.

PresSUPOST DE disSENY d'interiors A Terrassa

Els nostres pressupostos són totalment personalitzats, no en trobaràs un igual. Tot dependrà del projecte i, sobretot, dels materials que s’implementin en el disseny.

A més, els terminis d’execució també són una variable que cal tenir en compte en un pressupost de disseny d’interiors a Terrassa.

Si vols un pressupost sense compromís, et pots posar en contacte amb el nostre equip, ells t’elaboraran una proposta.

EXEMPLES INTERIORISME A TERRASSA

Una imatge val més que mil paraules. Per això, volem que vegis de primera mà alguns exemples de feines que hem desenvolupat al llarg dels darrers mesos.

Aquí en tens una selecció:

ON MÉS REALITZEM disseny d'interiors

A més de Terrassa, cobrim diverses zones de la província de Barcelona. Aquí tens una llista dels llocs on podem decorar el teu espai:

DECORACIÓ D'INTERIORS A SABADELL​

Reforma e interiorismo Refugio

DECORACIÓ D'INTERIORS A SAN CUGAT​

DECORACIÓ D'INTERIORS A SANT QUIRZE

DECORACIÓ D'INTERIORS A SANT GERVASI​

Mobiliari casa unifamiliar

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT A MIDA