Reforma integral d'interiors a Sabadell

L’interior d’un habitatge és un aspecte crucial per a qualsevol llogater. La façana exterior, la zona on vius o el seu clima són elements que influeixen en el teu dia a dia, però res no ho farà tant com el lloc on fas la teva vida i la teva rutina. Cada espai és únic i ha d’estar personalitzat i adaptat a les vostres necessitats i gustos.

A Ruminteriors, apostem per un servei integral i de qualitat que abasta des del disseny i planificació del teu projecte fins a l’execució i la finalització del mateix. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i amb anys d’experiència al sector de la reforma, cosa que ens permet oferir-te una feina impecable i amb acabats de primera qualitat.

Ens encarreguem de tot el procés, des de l’elecció dels materials fins a la decoració final, perquè tu només et preocupis de gaudir del teu nou espai. A més, ens adaptem a qualsevol pressupost i necessitat, oferint solucions personalitzades i flexibles.

Si estàs pensant en reformar la teva llar, local comercial o qualsevol altre espai, confia a Ruminteriors. T’ajudem a fer realitat les teves idees ia transformar els teus espais en llocs únics i acollidors!

reforma e interiorismo habitaciones juveniles
Reforma e interiorismo Refugio

Com fem una reforma integral?

A Ruminteriors, duem a terme les nostres reformes integrals amb una metodologia clara i efectiva. Comencem amb una reunió inicial per conèixer-te i entendre les teves necessitats i gustos, així com prendre mesures i fotografies de l’espai a reformar.

A partir d’aquí, el nostre equip de dissenyadors i arquitectes treballen en el disseny del teu projecte, oferint diferents propostes adaptades a les teves preferències i necessitats. Un cop aprovat el disseny, ens encarreguem de la planificació de l’obra, tot definint el calendari i els recursos necessaris per dur-la a terme.

Durant l’execució de l’obra, el nostre equip de professionals altament qualificats s’encarrega de coordinar totes les fases de reforma, des de la demolició fins a la instal·lació dels acabats finals. A més, en tot moment us mantindrem informats de l’estat de l’obra i estarem disponibles per resoldre qualsevol dubte o incidència.

A Ruminteriors, ens preocupem per oferir-te un servei integral, per això també ens encarreguem de la decoració final de l’espai. D’aquesta manera, aconseguim que la teva casa o local sigui un reflex dels teus gustos i personalitat.

Experts en reformes integrals d'interiors a Sabadell

A Ruminteriors som una empresa experta en reformes d’interiors a Sabadell ia diverses zones de la província de Barcelona. Comptem amb una àmplia trajectòria al sector de la reforma, cosa que ens permet oferir als nostres clients un servei d’alta qualitat i garantia.

A la nostra empresa, apostem per la innovació i la utilització de materials de primera qualitat per garantir un resultat final impecable. A més, ens comprometem a complir els terminis establerts ia oferir solucions personalitzades i flexibles per adaptar-nos a qualsevol pressupost.

Reformes adaptades a cada client

Ens adaptem a les vostres necessitats i gustos, creant espais personalitzats i funcionals que s’ajustin al vostre estil de vida. Per això, comptem amb un equip de professionals altament qualificats a totes les àrees de la reforma, des del disseny fins a l’execució de l’obra.

Si estàs pensant en reformar la teva llar o local comercial, confia a Ruminteriors. Us garantim un servei d’alta qualitat i un resultat final que superarà totes les vostres expectatives.

Contacta amb nosaltres

Si vols comptar amb un gran equip professional per reformar el teu immoble a Terrassa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et garantim un tracte proper i professional a cada consulta, donant-te el pressupost i la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Per què confiar en Ruminteriors per a una reforma

A Ruminteriors treballem per aconseguir la satisfacció de tots els nostres clients. Intentem proporcionar un servei complet i individualitzat que s’adapti a les vostres necessitats i preferències, ja que ens dediquem a l’excel·lència i la qualitat en cada projecte que assumim.

A més, Ruminteriors es compromet a oferir-te un servei transparent i atent , mantenint-te informat en tot moment del progrés del projecte i estant a la teva disposició per ajudar-te amb qualsevol problema que pugui sorgir.

Previsualitza l'acabat final

No només ens encarreguem del disseny i l’execució de l’obra, sinó també de l’acabat final de l’espai. El nostre equip d´experts en decoració s’encarregarà de donar-li aquest toc final que farà que la teva llar o local comercial sigui únic i personalitzat. Treballem amb els millors proveïdors de mobiliari, il·luminació i decoració per oferir-te una àmplia varietat d’opcions i estils.

Qualitat/preu immillorable

A Ruminteriors, creiem que la qualitat i el preu no tenen perquè estar renyits. Per això, ens esforcem per oferir la millor relació entre qualitat i preu a cadascun dels nostres projectes de reforma. Treballem amb materials de primera qualitat i amb proveïdors de confiança per garantir un resultat final impecable i durador.

cProfessionals de l'interiorisme

El nostre equip està format per arquitectes, dissenyadors, paletes, fusters, electricistes i lampistes, entre d’altres professionals del sector. Ens encarreguem de tot el procés de la reforma, des del disseny i planificació del projecte fins a l’execució i finalització del projecte.

Assessorament personalitzat

La qualitat dels materials és clau per aconseguir un resultat final impecable a cada projecte de reforma integral d’interiors. Per això, treballem exclusivament amb materials premium de proveïdors de confiança. Els nostres experts en materials seleccionen acuradament cada component de la reforma, des de les rajoles fins a la il·luminació, passant per la fusteria, els sanitaris i els electrodomèstics, entre d’altres.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

Reformes de tot tipus d'interiors

Ens encarregarem de qualsevol tipus de reforma a l’interior de casa teva , abordant cada espai de manera personalitzada i adaptada a les teves exigències:

Cuines

Sabem que la cuina és un lloc important on passaràs molt de temps al dia, per això és crucial que t’hi sentis a gust. Dissenyem i reformem cuines amb les més altes qualitats.

Mobiliari casa unifamiliar

Banys

Un bany net i acollidor pot marcar la diferència. Seleccionem els millors materials perquè us sentiu el més a gust possible.

Locales

Si tens un local comercial, a Ruminteriors ens en encarreguem. Li donarem un aspecte professional i adaptat a la temàtica de la teva activitat comercial.

RENDERS

ALTRES

Podràs trobar altres serveis a la nostra web, tots ells duts a terme pel nostre equip professional. Per a tots comptaràs amb un expert que t’assessorarà en tot moment.

Altres serveis de Ruminteriors

Podràs trobar altres serveis a la nostra web, tots ells duts a terme pel nostre equip professional. Per a tots comptaràs amb un expert que t’assessorarà en tot moment.

¿Quin és el pressupost d una reforma integral d interiors a Sabadell

Ens comprometem a oferir-te un pressupost detallat i transparent que s’adapti a les vostres necessitats i pressupost. Per elaborar-ho, ens reunirem amb tu per conèixer les teves necessitats, gustos i preferències.

Exemples de reformes integrals a Sabadell

A la nostra web trobaràs exemples de projectes anteriors. Tots ells van obtenir el màxim grau de satisfacció per part dels nostres clients.

On més fem reformes integrals d'interiors

A més de Sabadell, cobrim diverses zones de la província de Barcelona Aquí tens una llista dels llocs on podem reformar el teu espai:

Reforma e interiorismo Refugio

REFORMES INTEGRALS D'INTERIORS Sant Quirze

REFORMES INTEGRALS D'INTERIORESSANT Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

Demana el teu pressupost personalitzat a mida