DECORACIÓ D' INTERIORS A Sant Quirze

Aconseguir l’habitatge somiat és l’objectiu de molts. Tenir un immoble adaptat a les nostres característiques, amb espai suficient per fer tot el que vulguem i en una ubicació fantàstica amb oci i ben comunicada.

Tanmateix, una part molt important del teu habitatge és l’interior, i per això mereix un tracte especial. Si penses que donar-li un gir de 180 graus a casa teva és una tasca complicada i costosa, no et preocupis, sempre pots comptar amb un equip de professionals i experts decoradors que t’ajudin a fer-ho.

A Ruminteriors som especialistes en decoració d’interiors a Sant Quirze i altres moltes ciutats de la província de Barcelona. Oferim un servei personalitzat que escolta en tot moment els desitjos del client i tracta de donar sempre el 100% en cada projecte per aconseguir el millor resultat.

Descobreix els nostres projectes de decoració a Sant Quirze

A Ruminteriors, hem tingut el privilegi de treballar en una varietat d’emocionants projectes de decoració. Cada espai que hem transformat conta una història única d’estil, funcionalitat i bellesa. Des d’acollidors apartaments fins a espais de residències, el nostre equip d’experts ha deixat la seva empremta a tota la ciutat.

Som capaços de decorar el teu apartament al centre amb un estil modern, sempre d’acord amb les noves tendències. També podem fer que la teva residència familiar gaudeixi de gran amplitud i funcionalitat, o transformar el teu loft en un bonic espai minimalista.

Experts en decoració d' interiors

El nostre equip d’experts en decoració comprèn la importància de transformar els teus espais en llocs que reflecteixin la teva personalitat i estil de vida. En triar-nos, et garantim:

  • Creativitat sense límits: abordem cada projecte amb una ment oberta i creativa, buscant solucions innovadores que s’adaptin als teus gustos i necessitats.
  • Atenció personalitzada: escoltem atentament els teus desitjos i treballem mà a mà amb cada etapa del procés per assegurar-nos que el resultat final sigui exactament el que esperaves.
  • Experiència i coneixement: el nostre equip està compost per professionals amb una àmplia experiència en el món del disseny d’interiors. Estem al tant de les últimes tendències i tècniques, la qual cosa ens permet oferir resultats moderns i funcionals.
  • Compromís amb l’excel·lència: cada projecte que emprenem rep la nostra atenció completa i el nostre compromís d’aconseguir resultats de qualitat excepcional.

L'empresa de decoració d'interiors que s'adapta a tu

Quan es tracta d’un projecte d’interiorisme, l’èxit del mateix passa per escoltar la veu del nostre client. Malgrat els coneixements tècnics i la formació, els gustos són subjectius i sempre és fonamental que et sentis a gust amb el que hem escollit per a tu. Només treballarem amb la teva supervisió i vistiplau.

Contacta amb nosaltres

Si vols comptar amb un gran equip professional per decorar l’espai interior del teu habitatge a Sant Quirze, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et garantim un tracte proper i professional a cada consulta, donant-te el pressupost i la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Per què confiar en Ruminteriors

T’oferim una sèrie de raons convincents per confiar en nosaltres i convertir els teus somnis de decoració en realitat:

Materials de qualitat

Treballem estretament contigo des de l’inici fins al final, escoltant les teves idees, responent a les teves preguntes i mantenint-te informat sobre cada pas del procés. La teva opinió és fonamental, i ens esforcem per garantir que la teva visió es reflecteixi en cada detall de la decoració.

Múltiples estils decoratius

Ja sigui que prefereixes un disseny modern i minimalista o un ambient clàssic i elegant, el nostre equip té l’experiència necessària per materialitzar les teves preferències i crear un espai que et representi.

Resultados excelentes

El nostre compromís amb l’excel·lència es reflecteix en cada projecte que duem a terme. Treballem incansablement per superar les expectatives dels nostres clients, transformant els seus espais en obres mestres de disseny interior. Des de la selecció de colors i tèxtils fins a la disposició dels mobles, cada detall es cuida amb cura per aconseguir resultats excepcionals

Experiència en el sector

La nostra experiència ens permet abordar projectes de diversa envergadura amb confiança i coneixement. Estem al tant de les últimes tendències i tècniques, la qual cosa ens permet oferir resultats frescos i contemporanis.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA I CLIENTS ENS AVALEN

A Rumco & Ruminteriors tenim una experiència de més de 20 anys on hem ajudat més de 500 clients a dur a terme els seus projectes en reformes i construcció.

Prioritzem les necessitats i objectius dels nostres clients per la qual cosa realitzem serveis on l’alta qualitat i el resultat són imprescindibles per complir els nostres valors i filosofia d’empresa.

A més, això ho aconseguim dins dels terminis i pressupostos acordats amb el client en una fase inicial, per així oferir un servei de confiança sense fallar allò acordat.

Podem donar garanties tan altes gràcies al nostre gran equip de professionals altament capacitats i especialitzats a la seva àrea de treball, i als fundadors i directors de Rumco&Rumiteriors Anna, Xavi i Marc, que lideren amb molt èxit i efectivitat els projectes.

Per acabar, els nostres serveis són altament propers, on no et sentiràs mai sol, sinó que t’acompanyarem en tot el procés donant-te suport constant i responent les teves preguntes o inquietuds que et puguin generar intranquil·litat.

Carles Castellón Almirall
Carles Castellón Almirall
Un equip molt profesional i bones persones!!! Molt contents amb la reforma de cuina oberta a menjador i lavabo.
Juan Carlos M
Juan Carlos M
Son muy profesionales y trabajan muy bien. Estamos muy contentos con las reformas que nos han hecho.
Francesc Gibert Nicolas
Francesc Gibert Nicolas
Grans profesionals. Reforma acabada amb qualitat d'acabats i fins l'últim detall. 100% recomanables.
Marian Dinarès i Argemí
Marian Dinarès i Argemí
Agencia d'interiorisme amb molt bon gust. Orienten amb criteri i ens han sabut interpretar els nostres gustos. Diligents amb el seguiment d'obra.

Demana el teu pressupost ara

Descobreix el resultat final gràcies al renderitzat 3D

Visualitzar com quedarà el teu espai transformat és fonamental per prendre decisions informades i emocionants. És per això que oferim un servei de renderitzat en 3D que et permet veure el resultat final del teu projecte de decoració abans que es converteixi en realitat.

El nostre avançat procés de renderitzat en 3D utilitza tecnologia d’avantguarda per crear representacions realistes i detallades de com lluirà cada racó de la teva llar després de la transformació. Podràs apreciar els colors, els mobles, la disposició i els petits detalls amb una claredat assossegada, la qual cosa t’ajudarà a visualitzar i perfeccionar cada aspecte del disseny abans de començar l’execució.

Decoració de tot tipus d'espais a Sant Quirze

El nostre equip d’experts s’especialitza a transformar diversos tipus d’entorns, assegurant que cada lloc compti amb el seu propi encant i personalitat única.

llars

Des d’apartaments acollidors fins a cases, treballem amb passió per crear un ambient que s’adapti al teu estil de vida i reflecteixi la teva essència.

Mobiliari casa unifamiliar

Locals comercials

Ja sigui una botiga, un restaurant o qualsevol altre tipus d’establiment, treballem per crear un ambient que atregui els teus clients i potenciï la teva marca.

oficines

Creem espais que fomenten la col·laboració, la comoditat i la inspiració, permetent que el teu equip es desenvolupi en un ambient estimulant i agradable

RENDERS

ALTRES

A més d’habitatges, locals comercials i oficines, també ens emociona abordar projectes de diversos tipus. Des d’espais públics fins a llocs d’entreteniment, estem disposats a posar en pràctica la nostra creativitat i experiència per transformar qualsevol entorn en una cosa excepcional.

Altres serveis de Ruminteriors

A més de projectes d’interiorisme, també podem reformar el teu habitatge amb la màxima professionalitat. També realitzem projectes de construcció i disseny de mobiliari.

Pressupost de decoració d' interiors a Sant Quirze

T’oferirem un pressupost transparent i sense lletra petita perquè sàpigues el que pagues en tot moment.

Exemples decoració a Sant Quirze

Aquests són alguns exemples de projectes de decoració d’interiors a Sant Quirze finalitzats amb èxit.

On més fem decoració d'espais

Oferim els nostres serveis en aquestes localitats dins de la província de Barcelona

Decoració d´interiors a San Cugat

Decoració d´interiors a SANT Gervasi

Mobiliari casa unifamiliar

Demana el teu pressupost personalitzat ia mida