Un canvi de 360º

DESCRIPCIÓ

Aquesta reforma d’un pis de 200m² al centre de terrassa en una sola planta, ha sigut tota una experiència.

Es va buscar la comoditat i practicitat que els clients ens demanaven fent una bona distribució de la zona de dia. Vam unir tota l’antiga zona de servei, fent una gran cuina amb office, separada per dues portes corredisses. Una que dona al menjador i l’altre a un despatx que comunica amb el safareig, creant així una sensació de continuïtat. Hem jugat amb el paviment hidràulic i la gamma de colors, que té molta presència en el mobiliari de la cuina.

El menjador gaudeix d’unes vistes privilegiades de Terrassa i de moltíssima llum. En aquesta estança, s’han mantingut mobles de la propietat i només hem fet el moble del menjador, molt neutre, integrat a l’espai, utilitzant el mateix color de pintura que les parets.

El bany de cortesia s’ha col·locat en el que abans era un traster. Li hem donat un aire molt especial, combinant aplacats amb motllures, amb un bon paper decoratiu.

Els altres dos banys de l’habitatge s’han combinat amb elements molt bàsics però això sí, continuant amb la línia de la cuina, donant el màxim protagonisme al paviment.

Les filles d’aquesta família ens van demanar poder continuar compartint armari tot i no compartir dormitori, així que vam pensar, que en comptes de separar les habitacions per un envà, podrien estar separades per un armari amb un bloc central compartit i que es pogués obrir per les dues habitacions, la veritat que ens ha encantat el resultat.

Com dèiem al principi, aquesta reforma a estat una molt bona experiència, tan a nivell professional, com a nivell personal. 

Gràcies, per confiar en la nostre feina i fer que aquesta resulti fàcil.