Reforma integral al llarg del temps

DESCRIPCIÓ

En aquesta casa ja hi hem fet diverses reformes, ha estat una reforma integral que hem anat  fent de mica en mica. La veritat és que això ens encanta, ja que al llarg dels anys hem anat  construint una amistat. 

L’última intervenció que hi hem fet ha estat en el seu dormitori. Situat a la part de dalt de  l’habitatge. El sostre inclinat li dona un aire diferent. Aquest sostre era de fusta fosca i en pintar lo de blanc la sensació de llum ha augmentat moltíssim. 

Pel capçal del llit hem treballat amb un multiratlla de fusta combinant amb tauletes lacades. Les  llums penjades de la paret ens ajuden a omplir-la i decorar-la, ja que té molta alçada. 

Al bany, tot i ser molt gran, té una planta força irregular que dificulta la seva distribució. Tot i  això, hem aconseguit un espai pràctic estètic i funcional. 

Amb les dimensions d’aquest bany hem pogut posar banyera, més un gran i còmode plat de  dutxa. El mobiliari s’ha fet tot a mida combinant la fusta de roure natural amb la laca l’encimera  també a mida és d’una sola peça feta amb solit Surface. 

Gràcies per la confiança dipositada en nosaltres al llarg dels anys.