Habitació suite: Un espai molt especial

DESCRIPCIÓ

Entenent l’habitació suite, vestidor i bany com uns espais on relaxar-se i descansar, en aquest projecte Ruminteriors ha volgut aconseguir un ambient on es respiri serenitat i tranquil·litat. La reforma d’aquests tres espais s’ha dut a terme en un habitatge situat en una zona tranquil·la i envoltada de natura. Per tant, aquest entorn s’havia de plasmar al disseny interior.

Jugant amb la combinació d’una fusta rústica i la sofisticació que li dóna el paper, juntament amb els llums i la roba de llit, al dormitori aconseguim un contrast molt interessant. L’ús de llum tènue aporta calidesa a l’espai. A la zona de l’habitació de matrimoni hi ha un espai de vestidor amb algunes parts obertes, tancat per una porta corredissa de vidre fumat perquè els dos espais mantinguin comunicació tant estètica com espacial.

Al bany, hem optat per una estètica més neutra treballant amb grisos i blancs. Una aposta sempre elegant. Del distribuïdor destacaríem l’elegant simplicitat del moble que el vesteix i l’ús d’un aplic minimalista que aporta personalitat a aquesta zona de pas.