Reforma de cuina i un menjador: buscant la llum

DESCRIPCIÓ

La propietària sempre havia desitjat tenir una casa amb llum i espais oberts. Per això optem per obrir la cuina al menjador i, ampliant la sortida al pati des d’aquesta, banyem de llum el menjador a l’hora que aconseguim tenir vistes al pati des de les dues estances. D´aquesta manera dotem de protagonisme la cuina, punt neuràlgic de la llar ja que els propietaris els agrada gaudir d´aquest espai en família.

D´aquesta manera dotem de protagonisme la cuina, punt neuràlgic de la llar ja que els propietaris els agrada gaudir d´aquest espai en família. Sense perdre l´essència de la casa, l´ús d´un parquet rústic actualitzat i la combinació de colors ens ha permès crear un ambient molt càlid i acollidor.

L´entrada s´ha treballat amb el mateix parquet, folrant tota l´escala original. Partint de la dificultat que gairebé no es podia fer mobiliari ja que la mateixa escala ocupa tot l’espai, el joc de dos prestatges ens ha permès l’ús d’il·luminació i elements decoratius que en fan un espai completament renovat i contemporani en concordança amb la reforma de l´interior de l´habitatge.

Ha estat un plaer fer aquesta reforma. Gràcies Montse, un plaer treballar amb la caixa de fotos i agrair a la Casona ia 114 lux per la seva ajuda amb els atrezos.