Reforma de cuina i banys: actualització, però mantenint la calidesa i el caliu

DESCRIPCIÓ

Últimament la tendència de les reformes a les cuines que ha fet Ruminteriors han consistit a obrir-les per tenir comunicació amb el menjador, aconseguint així amplitud. En aquest cas, la intervenció de reforma ha consistit a canviar d’ubicació la cuina i reformar dos banys.

Antigament, cuina, menjador i saló estaven en un mateix espai. S’ha mantingut la idea de comunicació entre cuina i menjador, però amb la possibilitat de tenir la cuina tancada mitjançant un tancament de vidre transparent, emmarcat amb un marc de fusta. Una gran porta corredissa, permet aïllar-nos de la cuina, en cas necessari, no perdent l’amplitud i visibilitat del menjador.
Per a l’estètica de la resta de la casa i en estar a planta baixa, s’ha canviat el paviment de la planta que era de parquet, per un paviment porcelànic, imitació fusta. D’aquesta manera hem aconseguit resistència al paviment però mantenint la calidesa que ja tenia la casa. La cuina s’ha optat per un mobiliari blanc, donant un toc decoratiu amb un enrajolat hidràulic a una de les parets.

En haver-nos “separat” del menjador, s’ha fet un espai per poder menjar, a la mateixa alçada que el taulell, tenint així molt espai de treball.Destaquem la reforma del bany suite on mantenim la nova estètica que s’ha escollit a la cuina. En aquest cas l’hidràulic s’ha col·locat al paviment i la calidesa l’aconseguim amb el mobiliari de fusta.

Ruminteriors ha gaudit molt de la reforma parcial d’aquesta casa. Juntament amb els clients s’han buscat uns materials i una estètica que tingui continuïtat amb la que hi ha a la resta de la casa.