Obra nova: Centre de Terrassa

DESCRIPCIÓ

En aquest pis, l’energia positiva circula per tots els racons; la llum, la fusta i les plantes ajuden a fer possible aquest bon ambient. Un entorn molt natural.
Això és el que ens van demanar els propietaris d’aquest pis: una llar on no se sentissin tancats.

En ser obra nova ens va ser més fàcil de poder-ho aconseguir, ja que Ruminteriors va intervenir en la construcció des d’un inici, decidint distribució d’envans, obertures….
La cuina, gairebé tota blanca i combinada amb fusta natural, és oberta al menjador, però amb la possibilitat de tancar-se amb dues portes corredisses que queden amagades entre les parets.
Els clients, fent incidència a l’ambient natural, no volien que la televisió fos la protagonista del seu menjador; per això vam proposar amagar-se dins un aplacat de DM lacat, del mateix color de les parets. D’aquesta manera queda totalment integrat a l’entorn, destacant només la xemeneia i el moble baix.

El parquet de fusta natural és l’element comú a tot el pis, al dormitori, fins i tot l’hem treballat a la paret, transformant-se al capçal.
El mobiliari de tot el pis està fet a mida, aconseguint un ambient continu i molt harmònic.
Aquesta obra, encara que ha estat llarga perquè es tracta d’una obra nova, ha estat molt agradable gràcies als seus propietaris que transmeten el mateix bon karma que transmet el seu pis.