Reforma d’un habitatge: cercant amplitud

DESCRIPCIÓ

En aquesta casa tenim la cuina i el menjador separats per l’entrada principal, per això el client ens va demanar més comunicació entre cuina i menjador. Només ampliant l’entrada 40cm i tancant la cuina i el menjador amb àmplies vidrieres corredisses, es va aconseguir un ampli pas i comunicació.

El moble de l’entrada també es va dissenyar pensant amb aquesta comunicació, per això és una correlació d’armaris que, de cuina menjador, passant per l’entrada.

Al menjador es va afegir una xemeneia, es va canviar el mobiliari i la taula del menjador, donant més amplitud. S’ha optat per una taula rodona i la il·luminació s’ha fet al sostre per no focalitzar la llum de la zona de la taula; perquè quan s’ampliï, sempre quedi tota il·luminada, gràcies a les diferents enceses dels focus del sostre.

La pintura també ha estat un element clau per unir les habitacions daquesta planta; amb un mateix color del mobiliari principal, portes i parets, fa la sensació que tot està en un mateix espai.

Una altra intervenció important en aquesta casa ha estat la cambra de matrimoni. A causa de les seves grans dimensions, es va poder fer una zona de vestidor, guanyant capacitat d’emmagatzematge i creant una zona més acollidora.

És una feina on l’objectiu de Ruminteriors ha estat unificar el màxim els espais i complir les premisses del client: capacitat, comunicació i donar un nou aire a tota la casa.