home | blog

En aquest article ens agradaria parlar d’un dels llocs que molts de nosaltres més utilitzem, i molts d’altres encara que no ens agradi gaire sabem que és un lloc imprescindible. Avui, volem parlar de la cuina.

Aquest espai, anteriorment, sempre s’havia folrat de ceràmiques del terra fins al sostre, en canvi, en els últims anys la paret “despullada” és a dir pintada, ha anat guanyant punts; igual que també altres revestiments alternatius com per exemple diferents tipus de papers decoratius, fustes o inclús el microciment.

Tot això ha estat promogut degut a la tendència d’obrir les cuines al menjador fent així que els interioristes volguéssim unir estèticament un espai amb l’altre.

Per altra banda, el món de la ceràmica ha anat desenvolupant-se i adaptant-se a les noves tendències amb diferents dissenys i formats porcellànics, que també ens ajudaran molt a decorar les nostres cuines. Per tant, avui en dia, comptem amb un gran ventall de materials per revestir les parets de la cuina que ens ajudaran a crear una cuina que s’adapti perfectament al gust de cadascú.