Reforma d’una planta: unificant espais

DESCRIPCIÓ

A la primera planta d aquesta casa, es va fer un bon canvi per adequar-lo a la funcionalitat actual d aquest matrimoni.

Anteriorment, teníem dues habitacions i un bany, tot separat per un passadís, el que es volia aconseguir era unificar tots els espais en un, deixant lloc a una zona àmplia de vestuari, el dormitori principal amb el bany suite i perquè no un espai on poder tocar el piano.

Jugant amb la combinació del blanc i el roure hem volgut obtenir un ambient ampli i neutre, una zona de la casa on relaxar-te i estar còmode. Els materials utilitzats són principalment laca blanca i roure natural. Volem destacar els tiradors dels armaris, fets a mida i de roure natural. El paper pintat del capçal del llit, les tauletes i la il·luminació ens han ajudat a donar aquest ambient càlid i neutre que buscàvem, sense descuidar-nos l’escala on hem volgut destacar la barana de roure feta a mesura que ens il·lumina tots els graons.

Al bany, hem seguit amb la línia del blanc i el roure, però donant-li un toc especial amb les rajoles dibuixades del paviment.

Ha estat un plaer fer aquesta reforma. Va costar començar… però crec que hi ha hagut molt bona sintonia amb els clients. Contenta haver fet una nova amistat amb uns nous clients.